Android

Sta brata Galaxy S7 in S7 Edge obsojena na propad?

Sta brata Galaxy S7 in S7 Edge obsojena na propad?

 

Govorimo o eni najbolj uspešno prodajani seriji mobilnih telefonov vseh časov. Dokaz o tem je že dejstvo, da vsak pozna saj enega ali več oseb, ki je lastnik tega nadvse priljubljenega telefona. Samsungova sedma s serija po vrsti je že kar nekaj časa med nama, več kot dve leti, a se vseeno kosa z novejšimi napravami. Samsung je želel, da serija S7 postane še boljša in obenem združljiva z novejšimi napravami, zato je za S7 Edge in S7 razvil novo serijo androida 8.0 Oreo. Pri novejši seriji Androida, se je nekje zataknilo, saj je prišlo do zaustavitev nadgradnje Galaxy S7/S7 Edge.

 

Nova posodobitev programske opreme je številčnim uporabnikom povzročila preglavice. Kje so se pojavile težave? Kmalu po namestitvi nove Android programske opreme so uporaniki  zaznali čudno delovanje njihove naprave. Galaxy S7 se je pogosto sam od sebe vgašal in ponovno prižgal. Pojavljale so se tudi popolne zmrzitve aparata in moteno delovanje nekaterih znanih aplikacij.

 

V kolikor ste lastnik enega od teh dveh telefonov, ste posodobitve že naložili in se soočate s tovrstnimi težavami,vam bodo na pomoč priskočili uradni Samsung serviserji, kateri vam dobo na gsm napravo naložili prejšnjo verzijo programske opreme Android Nougat. Pojavi se lahko še ena neljuba situacija. V kolikor niste imeli poskrbljeno za varnostno kopijo podatkov, se vam bodo le ti vsi izbrisali.

 

Na vrh