Apple

Prve fotografije novega iPhona Apple iPhone XR 2019!

iPhone XR 2019! Prve fotografije novega iPhone telefona!

Apple že dolgo napoveduje, da bo izdal novo napravo v floto serije Apple iPhone X. Tokrat naj bi se Apple odločil za evolucijo naprav in ne želi spreminjati ključnih stvari.  Prejšnje leto je Apple izdal 3 različice Iphone XS, XS Max ter apple XR. Novost je bil iPhone XR, ki naj bi bil najcenejši in najslabše opremljen kar se tiče zmogljivosti. Letos želi Apple to spremeniti in sicer, novi iPhone XR 2019 bo najzmogljivejši v seriji!  Iphone XR 2019 bo prišel ven kar z 3 kamerami na zadnji strani, ki pa bodo razporejene v kvadrat in ne horizontalno kot to lahko vidimo pri ostalih znamkah.

Največja novost pa naj bi bila procesor. Apple trdi, da so z novim čipom A13 naredili revolucijo v hitrost procesiranja podatkov. Od prejšnjega procesorja naj bi bil za 38% hitrejši in 7% varčnejši, kar je velik napredek. Na trg naj bi prišel v 6 različnih barvah med katerimi bomo lahko izbirali. Pri podjetju pa obljubljajo tudi novo različico slušalk Air pods in Apple watch.

 

iPhone Xr 2019

 

Letos bomo priča že 11 seriji iPhone. Pri Apple-u pravijo, da nimajo namena spreminjati koncepta naprav ali dodajati na trg preklopnih telefonov kot to dela Samsung in ostale znamke. Glede na podatke bo za razliko od ostalih različic novi XR 2019 očitno zelo kompakten saj meri  le 149,9 x 77,1 x 7,7 milimetrov. Stvar, ki bo verjetno zmotila veliko ljudi pa je izbočena kamera, saj bodo 3 leče za kamero kar 4 milimetre izbočene iz jedra naprave, to težavo bodo rešili ovitki za telefon. Cene pa naj bi se gibale med 700 in 800€.

 

 

Na vrh