Huawei ovitki

Huawei P30 cena – Kakšna bo in kdaj pride Huawei P30 v Slovenijo?

Kakšna bo Huawei p30 cena ter kdaj pride v Slovenijo?

Lani 20 marca 2018 smo bili priča Huawei-jevem trojčku naprav Huawei p20, Huawei p20 pro ter Huawei P20 Lite. Huawei trdi, da je bila to največja prodajna uspešnica od podjetja Huawei.  Najbolj prodajana različica p20 , p20 Lite je navdušila  ljudstvo z razmerjem med ceno in zmogljivostjo. Huawei P20 uvrščamo med standardni model, medtem, ko Huawei P20 Pro spada v najprestižnejši razred mobilni naprav znamke huawei. Zanimivo pa je, da se letos huawei ni odločil za isto strategijo kot lani saj je letos na trg lansiral le 2 napravi in sicer Huawei P30 pro in P30.

Huawei p30 cena

Celotno ponudbo ovitkov za Huawei telefone boš našel s klikom na sliko.

Kakšna bo Huawei p30 cena ter kdaj pride v Slovenijo?

Pri znamki Huawei trdijo, da bo letos zanj odlično leto saj bodo lansirali kar 21 različnih naprav! Predstavljamo vam Huawei P30 in p30 Pro!

 

Huawei p30 / Pro Pro:

Letos so se pri Huawei-ju odločili za evolucijo in ne za revolucijo to kaže njegova oblika, saj se ni veliko spremenila. Za prave fotografije bomo morali počakati še kakšen teden saj na trgu še ni uradnih podatkov ter slik. Seveda ga bodo pri Huawei-ju opremili z najnovejšo tehnologijo in komponenti, da bo lahko konkuriral znamkam kot so Apple ali Samsung, ki zasegata prvo in drugo mesto v številu prodanih telefonov.  Ovitki za Huawei P30 (Link) razkrivajo tudi, da bo imel na zadnji strani 3 izredno zmogljive kamere, medtem, ko na sprednji strani ni razvidno ali bo imel dvojno ali enojno kamero.  Vedno več je govoric tudi, da naj bi Huawei veliko delal na baterijo in njeni zmogljivosti, za točne podatke bomo morali tudi še počakati.

Kakšna bo Huawei p30 cena ter kdaj pride v Slovenijo?

Kakšna bo Huawei p30 cena ter kdaj pride v Slovenijo?

Lani se je cena za Huawei P20 gibala nekje med 500-600 evrov.  Upamo si trditi, da huawei tudi tokrat nebo naredil kakšnega preskoka in bo ostal na podobni ceni. Obe naprave Huawei P30 in P30 Pro bosta na slovenske police prišla 27 marca.

Na vrh