Prihodnost

Prihodnost je tu! Z njo pa tudi pametne zapestnice

Ko so pred 50 leti napovedovali prihodnost so definitivno lahko rekli, da bomo nekoč lahko imeli električno uro.  Pametne zapestnice imajo sedaj več funkcij kot jih je imel telefon kakšno leto nazaj, saj je razvoj ur ogromno napredoval. Kot tudi “gameboy”, tablice in še mnoge druge stvari, ki so prišle na trg kot novost, se po parih letih niso morale obdržati, čeprav tablice še vedno vidimo na prodajnih policah lahko opazimo, da je pametni telefon “uničil” svet tablic. Zakaj torej bi se pametne zapestnice obržale?… odgovor lahko definitvno najdemo v praktičnosti, saj je zapestnica zaradi svoje majhne in lahke zasnove lahko na roki nemoteno 24ur na dan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Največja prednost pametne ure, da jo lahko uporabljamo pri tako vsakdanjih kot tudi ne vsakdanjih opravilih. Elegantno zasnovana zapestnica vam ob svečani obleki nebo “ukradla”  videza medtem, ko bo popoln sopotnik pri pohodih ali ekstremnih športih.

 

 

 

 

 

 

 

 

Poleg ure ime zapestnica še veliko pametnih funkcij, kot so Merjenje kalorij, korakov, razdalje,  sedenja, spanca,  srčnega utripa, opozorilo za pitje vode, obvestila o klicih, SMS-sporočilih in še mnogo drugih.

Na vrh