Nasveti

5 stvari, ki jih ne smete pozabiti ko se odpravljate na morje!

5 stvari, ki jih ne smete pozabiti ko se odpravljate na morje!

 

Mislim, da se vsi strinjamo, da je dopust najlepši čas v letu. Ampak še lepše bi bilo, če nebi vedno “nekaj” pozabili doma. Pripravili smo seznam brez katerih stvari na morju ne moremo in jih moramo obvezno vzeti.

 

Sončna krema

Seveda ne bo konec sveta v kolikor sončno kremo pustite doma, saj jo lahko kupite skoraj vsepovsod. Problem pa nastane, če kupite drugačno kremo kot ste jo že imeli, saj lahko koža drugače reagira in dobite alergijo. Bolje je, da vzamete sončno kremo, ki jo že dolgo uporabljate ali pa si vsaj zapomnite katero ponavadi uporabljate.

 

 

Hladilna torba

Nihče si ne želi piti tople pijače še posebej če boste odšli na kakšen sprehod ali na kakšne fizične aktivnosti. Hladilne torbe so super naložba za vroče poletne dni!

Osebni dokumenti

Mislim, da vsi zavedamo, da brez osebnega dokumenta ne moremo čez mejo ampak ravno dokumente najraje pozabimo doma.

Prva pomoč in zdravila brez receptov

Zaradi ene majhne praske bi bilo škoda odpirati prvo pomoč v vašem avtomobilu, saj potem ni več veljavna. V kolikor veliko dopustujete vam priporačamo, da osnovne pripomočke kupite posebej in jih vzamete s seboj na vsak dopust. Najbolje je, da vsakič ko se kam odpravljate najprej preverite dokumente.

Power bank

Zamislite si plaža, hladna pijača in najljubša nanizanka na telefonu. Vse je sanjsko dokler nam ne zmanjka baterije, da do tega ne pride bo poskrbel power bank, ki bo držal vaš nivo baterije!

Na vrh