Nekategorizirano

Huawei Mate 20 Pro – Najbolj izpopolnjen telefon leta ?

Se sprašujete, kateri telefon v tem letu je najbolj tehnično izpopolnjen? Predstavljamo vam Huawei Mate 20 Pro. Z zelo tehnično dovršenim procesorjem ter senzacionalnim fotoaparatom, ki vas bo navdušil pri fotografiranju, bo to zagotovo vaša prva izbira.

Huawei Mate 20 Pro ima možnost fotografiranja pod zelo širokim kotom, kar daje sliki navdušujoč in navsezadnje spektakularen pogled v fotografijo. Pa vendarle to ni edina stvar na področju fotografije, k čemur je Huawei zelo resno pristopil. Močno zboljšali so tudi kvaliteto fotografij pri manjši osvetljenosti.

 

Z AMOLED zaslon, ki podpira kar 16 milijonov barv, se lahko mobilni gladiator uvršča prav na sam vrh, skupaj z iPhone XS Max. Resolucija zaslona je 1440p (1440×3120 pikslov), kar je postala bolj ali manj norma tega leta. Procesor, kot smo že prej omenili, je zelo visoko dovršen. Zakaj?

Ima 8 jeder in velikost pomnilnika je 8GB (RAM), velikost prostora, ki ga lahko uporabnik zasede pa je 256 GB, kar ni noben presežek za leto 2018.

Huawei Mate 20 Pro ima 3 kamere, prva je za navadne fotografije/pri širokem kotu (4K resolucija), druga fotografije pri zelo širokem kotu (1080p/Full HD resolucija), tretja pa za počasne posnetke (720p z 960fps – kar pomeni, da je to kamera namenjena počasnim posnetkom, saj lahko proizvede kar verjetnih 960 sličic na sekundo).Osrednja kamera podpira kar 40 milijonov barv, tj. gromozanski presežek v primerjavi z ostalimi telefoni v letu 2018.

Velikost baterije je 4200 mAh in s tem je Mate 20 Pro najbolj vzdržljiv telefon leta. Če ne verjamete, si poglejte ta video:

 

Kvaliteta zvoka je za nekoliko nadpovprečna, vendar kljub temu, to leto v tem prednjači LG G7 ThinQ. Mate 20 Pro je obložen s standardnim Gorilla Glass, ki pa je ojačen z aluminijastim ogrodjem.

Telefon naj bi predvidoma izšel ta mesec. Pustimo se presenetiti.

Prav tako pa ne smemo pozabiti, da bo to 4. telefon, ki bo prekoračil mejnik vrednosti 1000 €. Uvrstil se je takoj za iPhone X, iPhone XS in iPhone XS Max. Po ceni lahko sklepamo, da podjetje Huawei močno prodira v industrijo telefonov in ruši do sedaj poznane meje sposobnosti telefonov.

Na vrh