Apple

Apple iPhone 8, 8 Plus in 8 X so tu!

Apple iPhone 8, 8 Plus in 8 X so tu!

Točno 10 let je minilo odkar so pri podjetju Apple predstavili prvo različico serije iPhone. Podjetnik Steve Jobs je s svojim znanjem in trmo razvil prvo serijo mobilnih naprav, sedaj pa se za 8 različico praktično “grebe” cel svet!

Tokrat kar trije?

Pred skoraj 3 leti je Apple naredil drzno potezo in šesto serijo iPhone razdelil na manjšo(6) in na večjo(6 Plus) različico, Apple je takrat doživel vrhunski rezultat saj je prodaja narasla za kar 17%.  Šesti seriji je sledila še sedma, ki se je s podobno obliko kot predhodna serija prav tako dobro odnesla na trgu. Po omenjeni seriji je bil Apple pripravljen storiti še večji korak in sicer na trg pripeljati 3 različne naprave v eni sami seriji, in nastale so iPhone 8, Iphone 8 Plus in iPhone X.

 

iPhone 8 in 8 Plus

Osma serija je navidez zelo podobna ali pa skoraj enaka predhodni sedmi verziji ampak glede sposobnosti, to še zdaleč ne drži. Novi iPhone 8 je ima kar nekaj novih in izboljšanih funkcij, največja novost pri osmici je brezžično polnjenje in 6-jedrni procesor. Seveda pri podjetju Apple niso pozabili na zaslon in kamero, ki sta še boljša, Že tako glasen zvočnik pa je za kar 25% glasnejši. Oba modela bosta na voljo v temno sivi, srebrni in zlati barvi.

Pozdravite novega iPhone X in to brez “Home” gumba

Še večji, še zmogljivejši in z še večjim zaslonom, to je novi iPhone X! Za k spremstvu različici iPhone 8 je Apple predstavil Serijo X, ki je s svojo zanimivo obliko brez “home” gumba in z zaslonom do roba prava noviteta. Največja novost pri Apple X je odklepanje z obrazno mimiko, pri Applu pravijo, da je odklepanje z obrazom lažje in predvsem varneje. Celotna naprava je odporna proti prahu in vodi, Apple pa trdi, da je iPhone X je opremljen z najzmogljivejšim zaslonom do sedaj.

 

Na vrh