Android

Huawei Mate 10 Lite že za 380€

Huawei Mate 10 Lite

Huawei je letos predstavil že svojo 5 različico uspešne serije “Mate”, ki definitvno kraljuje v svojem segmentu.  Azija tehnologijo obvlada in to se tudi pri novi napravi Mate 10 Lite zelo dobro opazi, saj je tokrat opremljen s kar štirimi kamerami in Full view zaslonom! Za peto serijo so se pri Huawei odločili za tri različice in sicer: mate 10 pro, Mate 10 Lite ter Mate 10  zadnjega na slovenskem trgu žal ne bo torej bomo dobili le dve naprave.

Tokrat kar s štirimi kamerami?

Huawei se lahko pohvali s kar štiri kamerami, dve na sprednji in ostali dve na zadnji strani naprave, s tem lahko doseže maksimalno ostrino slike hkrati se pa tudi zorni kot zveča za 70%. Huawei P9 je bil prvi telefon z dvema kamerama zadaj, pri novem Mate 10 pa se lahko pohvali kot prvi z dvema kamerama spredaj.

Full view zaslon

Novost, ki jo Huawei napoveduje že kar nekaj časa je tu! Praktično vse znamke se borijo, da bi bil zaslon “do roba”. Mate 10 Lite se lahko pohvali z 83% pokritostjo ekrana celotne prve strani kar je največ do zdaj!

Primerljiv s iPhone 8 in Galaxy S8 za samo 380€

Prav zagotovo je serija mate zaradi svojih naprednih funkcij in nepogrešljivega dizajna spada med sam vrh mobilne industrije ampak tisto kar je najbolj privlačno na konec koncev vseh Mate napravah je cena. Novi mate 10 Lite, ki se lahko postavi ob bok katerikoli od konkurentov drugih znamk bo stal le 380€.

 

 

 

 

Na vrh