Nekategorizirano

Kateri je najboljši telefon na svetu!? (Top 5)

Kateri je najboljši telefon na svetu!? (Top 5)

Konkurenca pametnih telefonov je dan danes nora, saj je v mobi industriji toliko različnih znamk, kateri tekmujejo že vrsto let. Kateri pa je najboljši? Spletna stran za mobilno tehnologijo “Pocket-link” je naredila primerjavo. V testu se je upoštevala cena, kakovost izdelave, zmogljivost ter izgled.

 

5.  Huawei Mate 10 Pro

Huawei je lansko leto decembra predstavil pravega velikana, Mate 10 Pro. Huawei pravi, da je to največja prodajna revolucija,vse od leta 2015, ko je na trg prišel Huawei P9 Lite, ki se je na trgu vrhunsko izkazal. Mate 10 Pro je ravno zaradi svoje velikosti zlahka prišel na lestvico najboljših saj se je trend velikih telefonov šele dobro začel.

4. Google Pixel 2

Google Pixel 2, je zagotovo najbolj unikaten telefon na seznamu, saj je popoln paket zmogljivosti, dizajna in uporabnosti. Google pravi, da je to njihov najboljši produkt do slej!

3. Samsung Galaxy Note 8

Pri Samsungu so morali po katastrofalni različici Note 7 narediti nekaj posebnega, da bi se odolžili strankam za tako katastrofo. Samsung  med kategorijo “večji telefoni” z najnovejšo serijo Galaxy Note 8 pobira vse nagrade, saj jim je uspelo narediti vrhunski aparat.

2. Galaxy S9 in S9 Plus

Tukaj ima Samsung malo premoči, saj je omenjeni telefon najnovejši med tekmovalci. Samsung je s odklepanjem naprave z obrazom in izjemnim fotoaparatom naredil velik korak naprej! Res je, da samsung v izgledu ravno ne blesti, ampak, ko je v igri uporabnost in zmogljivost, Galaxy S9 konkurence praktično nima.

1.Apple iPhone X

Zmagovalec Testa pa je iPhone X. Pričakovanja za omenjeni telefon so bila ogromna, ampak Applu je uspelo narediti revolucijo v telefoniji. Iphone X je s svojim preciznim izgledom, naprednim odklepanjem zaslona z obrazom in najboljšo kamero doslej naredil pravo revolucijo. Da je Apple naredil še kako dobro napravo, pa dokazuje tudi prodaja, saj je trenutno najbolj zaželen telefon skoraj povsod po svetu.

Na vrh