LG

LG G7 je pred vrati! Se bo lahko kosal z “najbolšimi”?

LG G7 pred vrati!

Uradna predstavitev nove različice serije G je pred vrati, veliko informacij o napravi je že na voljo medtem, ko bo uradna predstavitev 2. maja 2018.

Samsung je otvoril leto 2018 s svojim paradnim konjem Galaxy S9 na drugi strani prav tako Huawei z več kot uspešno serijo P20. Kaj pa pri LG-ju? 2. maja bomo v Berlinu priča že sedmi različici naprave “G”. Se bo lahko kosal z najboljšimi? Pri LG-ju so prepričani, da se lahko z novim LG G7 s ponosom “vsedejo” za veliko mizo in brez sramu konkurirajo najboljšim. Medtem, ko čakamo na uradne informacije, lahko povemo, kaj o napravi že vemo.

Thin Q

Podobno kot ThinQ V30S, ki ga je LG pokazal med MWC, bo prihajajoči G7 na voljo s programsko umetno inteligenco, ki je integrirana med številne druge naprave LG vključno s pametnimi napravami in televizorji. Pričakujemo pa lahko tudi izboljšanje prepoznavanja predmetov telefona in glasovne pomoči.

Image result for thinq software

Snapdragon 845 čipovje

Decembra 2017 je Qualcomm predstavil svoj čip Snapdragon 845. Procesor  bo bistveno hitrejši in učinkovitejši, podpiral bo pa tudi 3D obdelavo obrazov in hitrosti prenosa podatkov 5G. Veliko govora je tudi o snemanju videjov v 4K Ultra HD in še več.

 

 

Izgled (Si je izgled sposodil od iPhone X?)

Ne bodite presenečeni, če boste videli veliko več telefonov z podobnim izgledom kot iPhone X, saj je želja po največjim možnim zaslonom brez gumba na prvi strani prioriteta praktično vseh glavnih mobilnih znamk. Verjetno se bomo morali sprjaznit, da bodo prve strni naprav zelo podobne konkurenčnim, kar ni nujno slaba lastnost. Znano je, da bo imel G7 na strani gumb za google asistenco medtem, ko LG trdi, da bo vhod za slušalke ostal. Lahko bi se reklo, da se bo LG ponovno odločil za nevtralen izgled, saj bolj strmijo k “preprostim” kupcom.

 

Specifikacije

Na vrh