Zanimivo

Težko pričakovani telefoni, ki bodo izšli 2018

V spodnjem članku vam bomo predstavili najbolj pričakovane modele pametnih telefonov, ki bodo izšli v tem letu. S tem vam želimo nekoliko olajšati dilemo pri menjavi vašega aparata, v kolikor ga to leto nameravate zamenjati. Vse pomembne informacije bodo zajete v članku, tako da boste hitro vedeli na kateri pametni telefon je vredno čakati.

1.Samsung Galaxy Note 9

Pri najboljši Samsungovi seriji napovedujejo rojstvo novega bratca Note 9, ki naj bi izšel letos avgusta. Glavna novost tega telefona bo bralnik prstnih odtisov pod zaslonom. Pri Samsungovem razvojnem oddelku napovedujejo, da bo sprednji del v celoti narejen iz stekla.

2. Nokia 9

Nokia želi svoj novi pametni telefon predstaviti že 25. februarja Imel bo večji zaslon kot predhodnik Nokia 8 in sicer 5,7 palčni zaslon. Ponujal bo tudi boljši delovni pomnilnik (2 GB več kot Nokia 8). Kamera bo imela 2 leči in 13 MP. Nokia je s tem telefonom povsem konkurenčna ostalim

 

3. LG G7

Težko pričakovan LG G7 bo izšel z nekoliko zamude. LG pravi, da se bo G7 morda imenoval Icon. Imel bo zelo zmogljiv procesor  Qualcomm Snapdragon 845. Prav tako, kot njegov tekmec Note 9, bo imel tudi G7 bralnik prstnih odtisov pod ekranom. Izšel naj bi junija letos.

 

4. Sony Xperia XZ1 Premium

Februarja 2018 Sony napoveduje izid novega telefona. Ime še ni točno znan, bo pa najverjetneje XZ1 Premium ali XZ Pro. Zaslon bo imel ločljivost kar 4K.

 

5. One Plus 6 

One Plus se s svojo zmogljivostjo in nizko ceno hitro uveljavlja med sam vrh telefonske industrije. Junija letos bo predstavil novi model serije 6. Prav tako kot Apple želi One Plus razviti različico prepoznavanja obrazov. Tako kot večina njegove konkurence bo imel One Plus 6 procesor Snapdragon 845.

 

6. Huawei P20

Huawei bo letos marca predstavil svež model P11. Šlo bo za izredno zmogljiv telefon, ki bo energetsko bistvenejše učinkovitejši od predhodnika. P11 naj bi bil brez priključka za slušalke.

 

7. iPhone SE 2/ X SE

Apple namerava narediti preprostejšo različico X-a, ki se bo najverjetneje imenovala iPhone X SE. Gre za cenejšo različico X-a, ki ne bo imel funkcije 3D touch. Velik bo podobno kot X, in sicer 6 inchov.

8. Novi Apple iPhone 

Pri Applu se šušlja, da bo letos udaril še z enim zelo zmogljivim telefonom. O tem modelu ni znano veliko, predvideva se, da gre za izboljšano različico X-a, ni pa rečeno, da bi Apple ustvaril nekaj povsem novega.

 

Na vrh