Nasveti

5 trikov za iPhone, ki jih zagotovo niste vedeli!

1 Do hitrejšega polnjenja s samo eno tipko!

Imate polen kufer čakanja, da se vaš pameten telefon napolni? Obstaja način, da to občutno pohitrite in to z samo eno tipko. Vsakič, ko se vaš Apple polne, ga dajte v način letenja in napolnil se bo kar 30% hitreje kot v običajnem načinu, saj bo telefon ugasnil kakršnekoli povezave in se bolj  posvetil polnjenju.

2 Zaklenjen fokus (Focus-Lock)

Vsi vemo, da če med fotografiranjem pritisnemo na ekran bo le ta izostril sliko na željenem mestu. Ampak, ko želimo fotografirat, preden najdemo pravo pozicijo fokus izgine. Rešitev je, da ko želimo nekaj izpostavit na tistem mestu držimo ekran dve sekundi, in telefon poda izbrani element v Locked-Focus, tako lahko iščemo pravo perspektivo kolikor časa želimo.

3 Izdelajo unikatne vibracije

Ste si kdaj zaželeli, da bi lahko vedeli kdor kliče že samo po načinu vibracij? Sedaj je to mogoče, pojdite v nastavitve in kliknite Contacts>Edit vibration Contacts.

4 Zaprite tri aplikacije hkrati

Apple je zelo ponosen na svoj dobro razvit Multi-tasking, to se ne vidi samo pri brskanju po internetu ampak tudi v samem sistemu. V kolikor želite zapreti več aplikacij hkrati, namesto enega prsta uporabite 3 in tako bo sistem sam zaprl kar tri aplikacije na en mah.

5 Podaljšate dobo baterije

Ste aktiven uporabnik številnih aplikacij ampak se jezite, ker se vam baterija prehitro izprazne? Problem je v tem, da vam aplikacije v ozadju poberejo preveč baterije. Pojdite v nastavitve, kliknite Settings > General > Spotlight Search in regulirajte katere naprave naj bodo v ozadju zagnane.

 

 

 

Na vrh