Nasveti

Zaščitna stekla,nujna oprema ali zgolj trend?

Veliko je govora o zaščitnih steklih, ki so vse od prihoda 4 leta nazaj obnorela svet. Zaščitno kaljeno steklo popolnoma zavaruje vaš ekran na telefonu, saj je ekran na telefonu vedno večji in vedno bolj izpostavljen in občutljiv. Izjemna zaščita, ki se prilepi na telefon je 3x močnejša od ekrana samega, kar mu daje izjemno zaščito.

Ali se zaščitno steklo »splača«?

Absolutno! Saj se cene stekla gibljejo med 4€-20€, popravilo pa lahko sega tudi do vrtoglavih 250€. Zaščitno steklo drži na telefonu tudi do 5 let zato je to smiselna naložba.

Ali steklo na napravi zaščiti tudi pred padci?

Kaljena zaščitna stekla ne ščitijo naprave samo pred praskami saj so 3x močnejša od samega stekla na mobilni napravi, posledično ob morebitnih padcih zaščiti telefon oziroma minimizira možnost poškodbe.

Ali se stekla razlikujejo?

Seveda, stekla se ločijo na kaljena in navadna, katera so občutnejše cenejša in manj kakovostna. Moč stekel merimo od 1 do 9, pri čemer je 9 najmočnejše. Stekla se razlikujejo tudi po velikosti, nekatera stekla segajo do roba, da zraven ekrana zaščitijo še del sprednjega dela naprave.

Kako namestimo steklo na telefon?

Steklo vsebujejo posebno lepljivo snov, ki omogoča, da se dobro prilepi na ekran mobilne naprave, a hkrati ne pusti sledi lepila na telefonu. Steklo dobro na centriramo na napravo in ga na rahlo položimo. Za konec pa pritisnemo na sredino ekrana in nežno podrsamo po celotni površini stekla, da se do dobra prilepi in steklo je pripravljeno na uporabo.

Na vrh